Welk isolatiemiddel wij gebruiken

Raaimakers Woning Isolatie werkt alleen met de beste isolatiematerialen. Voor dak isolatie zijn dit onder andere de Supearl 034 HR++ isolatieparels. Dit zijn kleine bolletjes die voor 98% uit lucht en 2% uit polystyreen bestaan. 

Door de gesloten structuur dringt water of waterdamp niet naar binnen, waardoor vochtproblemen worden voorkomen. De parels worden met een speciale duurzame en milieuvriendelijke hars ingeblazen en vormen een gelijkmatige en stevige plaat. Doordat de parels uitzetten wordt ieder hoekje van het dak goed gevuld. 

Over Supearl 034 HR++ isolatieparels

EPS-parels gebruiken wij voor dak, spouwmuur- en bodemisolatie. Het is 100% recyclebaar en met name geschikt vanwege de hoge isolatiewaarde en goede vochtwering. Hieronder een overzicht van de grote voordelen van dit isolatieproduct:

  1. Niet gevoelig voor veroudering
  2. Hoge isolatiewaarde
  3. Isolatielaag laat wel waterdamp door, dus geen vochtophopingen
  4. Uitstekende isolerende eigenschappen door toevoeging grafiet
  5. Toepasbaar vanaf 3cm spouwdikte

Garantie en certificering

Onze leverancier van de Super Pearl 034 HR++ isolatieparels garandeert dat de isolatiewaarde constant blijft en vocht doorslag uitgesloten is. Het aanbrengen van de isolatie door Raaimakers Woning Isolatie wordt altijd gedaan door ervaren en gediplomeerde medewerkers. Wij werken gegarandeerd volgens de wettelijke richtlijnen en processen en onze producten voor dak isolatie voldoen altijd aan de KOMO en ISSO-richtlijnen.

Meer weten?

Benieuwd of dit product geschikt is voor jouw woning? Onze expert kan het jou vertellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.