RWI Raaimakers Woning Isolatie heeft meer dan 16 jaar ervaring in het isoleren van woningen. Onze mensen en materialen zijn gecertificeerd, waardoor jij gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. Wij geven ook een unieke garantie op onze isolatiewerkzaamheden.  We zijn gevestigd in de innovatieve kennisregio Eindhoven en rijden van daaruit door heel Nederland om overal woningen te isoleren.

Het is lastig om op afstand te bepalen of je woning geschikt is om beter te isoleren. Daarom bieden wij nu als één van de weinigen in de markt de mogelijkheid om gratis een isolatiecheck te laten uitvoeren. Een specialist van Raaimakers Woning Isolatie komt dan bij jou thuis om de situatie te bekijken en om alle oppervlakten in te meten. Zo weten wij precies wat er mogelijk is en kunnen jou goed informeren met een eerlijk en oprecht advies.

Het is onze missie om jouw woning om te toveren tot een warme deken voor jou en je gezin. Geef je ons de opdracht om je woning te laten isoleren? Dan hebben wij het werk in de meeste gevallen binnen één werkdag voltooid. Tot wel 30% van je investering kan je terugkrijgen door eenvoudig zelf subsidie aan te vragen.