Bespaar tot wel €1740 per jaar

Een niet geïsoleerde rijtjeswoning bespaart met onze isolatiemaatregelen tot wel €464 euro, een 2-onder-1 kap woning tot wel €1160 euro en een vrijstaande woning tot wel €1740 per jaar.

 

Eenvoudig tot wel 30% subsidie

De Nederlandse overheid geeft tot wel 30% subsidie op energiebesparende maatregelen. Tot 2030 trekt ze jaarlijks €130 miljoen uit voor verduurzaming van woningen.

 

Snelle terugverdien tijden

Met de hoge energieprijzen van tegenwoordig en de aantrekkelijke subsidie kan een isolatiemaatregel al binnen 1,5 jaar zijn terugverdiend. Dit maakt het een zeer verstandige investering.

 

Eenvoudig en snel aan te brengen

Onze isolatiemaatregelen zijn eenvoudig en snel aan te brengen. Onze spouwmuur isolatie is van buitenaf aan te brengen en is binnen enkele uren tot maximaal één dag voltooid.

 

Brandveilig en duurzaam isolatiemiddel

Onze EPS HR++ isolatieparels zijn brandveilig en 100% duurzaam en biologisch afbreekbaar. Het is niet giftig en geeft geen irritatie, zoals andere isolatiemiddelen zoals PUR en glaswol wel doen.

 

Gecertificeerd met 16+ jaar ervaring

Onze specialisten hebben meer dan 16 jaar ervaring in het isoleren van woningen en zijn daarnaast gecertificeerd isolatiedeskundigen. Wij geven isolatieadvies en voeren de werkzaamheden ook uit.

 

Gratis isolatiecheck aan huis

Raaimakers Woning Isolatie is uniek doordat wij gratis bij jou thuis komen om de isolatie van je woning te controleren en je advies te geven over de mogelijkheden, inclusief een vrijblijvende offerte.